Kupuj według kategorii

Grzybobójcze

left banner

Syllit 65WP 5g.-3500
  • Syllit 65WP 5g.-3500

Syllit 65WP 5g.

9,73 zł

(9,73 zł szt.)

Brutto
"Nabycia środków ochrony roślin mogą dokonywać jedynie osoby pełnoletnie oraz posiadające kwalifikacje wymagane od osób nabywających środki ochrony roślin określone w art. 28. Ustawy o środkach ochrony roślin z dnia 8 marca 2013 r."
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Kod kreskowwy: 5900644530213
Zawartość substancji biologicznie czynnej: dodyna (związek z grupy pochodnych guanidyny)-65%.
Środek grzybobójczy w formie proszku do sporządzania zawiesiny wodnej o działaniu kontaktowym do stosowania zapobiegawczego, interwencyjnego i wyniszczającego w ochronie roślin sadowniczych przed chorobami grzybowymi.
Zakres, terminy stosowania i dawki
Jabłoń, grusza-
parch. Zalecane dawki: zapobiegawczo przed kwitnieniem 5g w 2,5-3L wody, po kwitnieniu 5g w 4-5L wody, interwencyjnie w czasie infekcji i do 72 godzin po infekcji 5-6g w 2,5-3L wody, wyniszczająco po pojawieniu się plam parcha 5g w 1,7-2L wody. Środek stosować wiosną przed kwitnieniem, w czasie kwitnienia i op kwitnieniu do fazy czerwcowego opadania zawiązków. Zalecana ilość wody 7,5-10L/100m² powierzchni sadu.
Wiśnia, czereśnia-drobna plamistość liści drzew pestkowych. Zalecana dawka: 5g w 2,5-3L wody. Zalecana ilość wody 7,5-10L/100m². Pierwszy zabieg wykonać bezpośrednio po kwitnieniu. Dalsze 2-3 zabiegi wykonać w pdstępach co 10-14 dni. Zabieg wykonać najpóźniej do 1 miesiąca po kwitnieniu.
Brzoskwinia-kędzierzawość liści. Zalecana dawka: 5g w 0,5-0,65L wody. Zalecana ilość wody 7,5-10L/100m². Środek stosować w okresie bezlistnym, najlepiej w czasie nabrzmiewania pąków.
Śliwa-torbiel śliw. Zalecane dawki: wiosną przed pękaniem pąków (okres belistny) 5g w 0,5-0,65L wody. Przed kwitnieniem (faza białego pąka) 5g w 2,5-3L wody. Zalecana ilość wody 7,5-10L/100m².
AGR2
2010-01-01
Nowy produkt

30 innych produktów w tej samej kategorii:

Przeglądaj produkty w super cenach
Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Akceptuj Więcej informacji Odrzuć